16 Kasım 2011 Çarşamba

Hamsi Tava

Hamsi Tava




1 KİLO HAMSİ
MISIR UNU
TUZ
SIVIYAĞ

HAMSİLERİ TEMİZLEYİP GÜZELCE YIKAYIN SÜZGEÇE ALIP SULARININ SÜZÜLMESİNİ BEKLEYİN.YAYVAN BİR KABA MISIR UNU VE TUZ DÖKÜP KARIŞTIRIN..HAMSİLERİ MISIR UNUNA BULAYIN.TAVAYA 1 BARDAK SIVIYAĞ DÖKÜP HAMSİLERİ DAİRE ŞEKLİNDE DİZİN.KIZRAN HAMSİLERİ DÜZ BİR KAPAK YARDIMIYLA TERS YÜZ EDİN (KÜÇÜK BİR KASENİN İÇİNE YAĞINI AKITIN DİĞER TARAFINI KIZARTIRKEN TEKRAR BU YAĞI KULLANABİLİRSİNİZ)VE DİĞER TARAFINIDA KIZARTTIKTAN SONRA YİNE DÜZ KAPAK YARDIMIYLA SERVİS KABINA ALIN..KALIP GİBİ ÇEVİRMEYİ YAPAMAZSANIZ TEK TEK KOYUP MAŞAYLA ÇEVİREBİLİRSİNİZ.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder